Nyírség Méz Kft.

Termékeink

Termékeink!

A Nyírség Méz Kft. által forgalmazott termékeket, mézfajtákat találja az oldalon, illetve a gyakori csomagolási formákat! Amennyiben az Ön igényei eltérnek az itt felsoroltaktól, kérjük keressen fel minket!

vissza a fõoldalra

Termékek


Akácméz

Akácméz

A Nyírségben termõ különleges zamatú akácméz feldolgozó üzeme a Nyírség Méz Kft. A Nyírség jellegzetes fafajtája az akác, méze országon belül is különlegesnek számít. Vevõink igen kedvelt fajtaméze.Virágméz

Virágméz

A vegyes virágmézet a méhek több virág nektárjából gyûjtik. Virág fajtától függõen több különleges ízû mézet jelent az aranysárgától a világos barnáig terjedõ színben. Süteménykészítéshez közkedvelt.Repceméz

Repceméz

A legkorábban virágzó növény, a káposztarepce nektárjának méze. Krémszerû állaga miatt a krémméz kedvelõinek ajánljuk. Kedvelt reggelizõ méz.
Selyemkóró méz

Selyemkóró méz

A vadon termõ selyemkóró nektárjának méze. Különlegesen aromás ízû fûszeres illatú fajtaméz, az ínyencek kedvence.

Bioméz

Bioméz

A biomézek a méhtartás körülményei miatt számítanak bioterméknek. A biogazdálkodás szemléletét minõsítõ okmányokkal tanúsítjuk. Biomézeink: akác és vegyes virágméz.
Fémhordó

Fémhordós kiszerelés

A fémhordós szállítás az egyik legbiztonságosabb és kényelmesebb módja a méz szállításnak és csomagolásának. A cég értékesítése 90%-ban hordós kiszerelésben történik.
üveg

Üveges és kiscsomagolású kiszerelés

A bolti kiskereskedelem számára kínáljuk az üveges, macis, flakonos termékeinket, melyek 100g-1kg töltõtömegig választhatók. Ezen csomagolási módok a fogyasztók közvetlen eléréséhez, a bolti kereskedelem számára készülnek.


Mûanyag vödör

Mûanyag vödrös kiszerelés

Az élelmiszer- és sütõipar számára gyakran kezelhetõ kiszerelés szükséges, ezért számukra 10-25kg-os egységû mûanyag vödrös kiszerelést kínál a cég.